Font del Petricó
Ripollet

A la banda sud del camí que surt del c/ Sant Sebastià en direcció nord, paral·lel al riu Ripoll.

La placeta està molt deteriorada, i l'aigua de la font brolla d'una escletxa al costat del túnel.
    Ajuntament de Ripollet, c/ Balmes, 2, Ripollet (08291)
    J Douet

Font d'aigua que surt d'una mina excavada a la roca mitjançant un túnel d' un metre i mig per mig de diàmetre. La sortida d'aigua s'ha condicionat amb un parament de pedra a banda i banda del túnel que conforma una placeta de planta semicircular amb un banc corregut.

La major part dels exemplars d'espècies vegetals de l'Herbari Brull- Braut (Fitxa 86) van ser recol·lectats als voltants de la Font del Petricó.

ALDANA, Carme (2000). Memòries d'un barri de frontera, editat per la Comissió de Festes de la Tardor del Barri del Pont Vell, Cerdanyola-Ripollet. Ripollet. pp. 18-19. MARTOS CALPENA, R i MIMÓ, J (1996). Ripollet, cent anys d'història gràfica. Ripollet.