Font del Pascol
Caldes de Montbui

Muntanya del Farell
    Km. 3,2 de la carretera de Caldes a Sant Sebastià

Laura Bosch Martínez

Font que es troba a peu de la carretera, en una corba. Potser hi ha la boca d'una mina, ja que s'endevina entre la vegetació que la recobreix, una mena de caseta petita d'obra amb una porteta, tapada amb una porta de ferro mig trencada. A sota hi ha un galet acanalat de ferro que collat a un muret d'obra de cinquanta centímetres, aboca l'aigua a una pica de pedra.

S'ha de fer una desbroçada de la font, que queda garirebé coberta per la vegetació fins a peu de carretera

Moreu-Rey (1962), troba una referència documentada de l'any 1922 que diu "a la part contrària (de la casa pairal) i contra la muntaya, una font fresca".