Font del Marc o de l'Hostal
Rajadell

Monistrolet.. E. del terme
    Sota el viaducte de la C-25, per un cami que s'inicia a una pista paral·lela a l'Eix

La vegetació dificulta l'entrada a la font.
    F. Xavier Menéndez. OPC 2017-21

Font al costat de la Riera de Rajadell. La surgència està protegida per una caseta de formigó amb una entrada amb arc escarser. El lloc està envoltar de vegetació de ribera.

També anomenada Font pública de l'Hostal, de Monistrolet o d'en Manel .S'hi accedeix per un curt caminet que s'inicia a una pista que discorre paral·lela a l'Eix Transversal (C-25), al sud d'aquesta, que indica la font. També s'hi pot accedir des del N. de l'Eix, des de l'Hostal, passant per sota el viaducte de l'Eix.
    Molt afectat per la construcció de l'Eix, tot i que ha resistit els moviments de terra de la construcció i posterior ampliació del mateix. Altres dues fonts que hi havia aprop hi van desapareixer (Fonts de la Teula i de Casanova). Actualment, l'aigua, no potable, no raja.
    La foto 3 està obtinguda d'Internet (Wikiloc). S'hi veu la font sense vegetacioó, fa pocs anys.

Aquesta font tenia un gran arrelament a Monistrolet i s'hi solia anar a buscar aigua potable.