Font del Gentort o del Feliu
Torrelavit

Sector de les Vinyes del Perico
    En un camp de vinya, 60 m al sud de la carretera BP-215, prop de la Torre del Guano.

Marta Rodríguez

Doble bassa adossada en paral·lel, adaptant-se al terreny terrassat, amb la mina de la font que raja directament en l'interior d'una de les basses les quals, segons Córdoba (veure bibliografia), estan comunicades i aquesta, quan està plena, faria de font. La bassa inferior, totalment plena i que és la més visible, té unes dimensions de 8,30 m de llargada per 5,96 m d'amplada. El cos exterior amida 1 metre d'alçada, mentre que la profunditat interior és de 1,32 m. El gruix de mur és de 30 cm. L'acabat dels angles per la part interior de la bassa és en xamfrà. A la seva banda sud-est s'observa gran quantitat d'aigua entollada al terra, cosa que ens fa pensar que la mina de la font és molt propera. Pel que fa a la bassa superior, molt amagada i de difícil accés a causa de la vegetació que l'envaeix, no s'ha pogut amidar; s'adossa al mur més llarg en el mateix nivell. També està plena.

CÓRDOBA, Manel (1999): "Les fonts del Penedès i els seus voltants". 2a part. Edita: El Cargol Publicacions S.L., p. 66.