Font del Freixa
Sant Quirze de Besora

Riera de les Comes
    Emplaçament
    A sota de la casa de les Comes al costat del torrent homònim i a sota de la denominada "Quintanada de les Comes". Es troba en el punt on el rec del torrent fa un gir pronunciat a l'esquerra
    630

42.105730953776
    2.2296652886636
    436309
    4661803
    08237 - 183
    Regular
    La font es troba en uns camps a sota de la casa de les Comes i actualment es fa servir com a abeurador del bestiar de la finca. La font raja però l'aigua no és tractada i tampoc és potable degut a la gran quantitat de nitrats que conté.
    08237A004000160000BH
    Pere Cascante i Torrella

Font o surgència natural que surt d'uns camps que hi ha a sota de la casa de les Comes al costat del torrent homònim. La font  surt a sota d'un Freixa d'aquí el seu nom i alimenta una petita bassa o abeurador que s'utilitza per al bestiar de la finca. L'aigua sobrant discorre pel ec fins a retrobar el torrent de les Comes. L'entorn i la font estan molt deixats.

S'utilitza com a abeurador del bestiar.

Informació facilitada per Josep Masnou el qual ens ha cedit imatges, dades cartogràfiques i descripcions tota vegada que ens ha acompanyat a les diverses fonts.