Font del Felip
Calonge de Segarra

Aleny
    A tocar de la subestació elèctrica de Calaf. S'hi arriba per un camí que neix del Pk 1.3.

Regular
    L'estructura es conserva, però es comença a veure com es van desprenent alguns carreus. La vegetació envaeix la font.
    08036A004000690000GD
    Jordi Seró i Ferrer. [IN] SITU SCP

Aquesta font es troba integrat en un dels marges pròxims a la subestació elèctrica de Calaf, al sud-est del terme municipal de Calonge, al límit municipal amb Sant Pere Sallavinera.
    Integrada en el marge, l'aigua sobresurt del subsòl formant una bassa a l'interior. Esta coberta per una estructura semicircular de pedra en sec formant un mur de fileres regulars fins a coronar-la amb una filada de lloses planes que es tanquen cap a l'interior formant una volta cònica. La porta d'entrada té una llinda monolítica de pedra. s'observen les restes d'unes escales de pedra que permetien l'accés al seu interior, i al laterals un petit tancat amb carreus de pedra.