Font del Cuc
Gironella

Al peu del carrer Olvan Alt, a l'extrem més de llevant.

Ajuntament de Gironella. Plaça de la Vila, 1. 08680 Gironella
    Sara Simon Vilardaga

La font queda emplaçada en un clot a un extrem del carrer Olvan Alt prop del trencall que porta cap al Padró. L'espai de la font està delimitat per uns murs de pedra i obra, una part d'aflorament de roca i una part de blocs de ciment. El frontal de la font té la superfície revestida de morter de ciment en el que hi ha un tub metàl·lic com a brollador. Damunt uns blocs de formigó amb una tanca metàl·lica de registre. Unes escales de graons estret faciliten baixar fins la font des de la cota de carrer.

Gran part de l'estructura on hi ha emplaçada la font és obra d'època contemporània, per bé que la proximitat de la font al nucli antic de Gironella i més concretament al camí de sortida d'un dels seus portals, fa pensar que la font pot haver estat condicionada des de temps enrera.