Font del carrer de la Font
Olost

c. de la Font, s/n. Nucli urbà d'Olost. Olost

La font va ser arranjada als anys 80.
    Ajuntament d'Olost. Plaça Major, 1. 08516. Olost.
    Jordi Compte i Marta Homs

La font del carrer de la Font està ubicada en una raconada sota el carrer que li dóna nom, a l'extrem est del nucli urbà d'Olost.
    La font està ubicada davant un cingle rocós en el que hi ha bastit un mur de maçoneria de pedra que recorre el cingle deixant una cavitat interior, el dipòsit de la font, en la meitat dreta. Davant la paret exterior del dipòsit, coberta amb grans lloses, hi ha un espai més baix al que s'accedeix a través d'unes escales de pedra. Al fons de l'escala hi ha l'aixeta metàl·lica, just a sobre d'una pica rectangular que forma el mateix paviment.
    L'espai que envolta la font queda delimitat per construccions modernes a banda i banda, el cingle rocós i el corriol de poc més de 10 metres que condueix fins al carrer de la Font.