Font del Camaró
La Torre de Claramunt

Urbanització Ca l'Anton (Mas El Camaró, s/n 08789 La Torre de Claramunt)
    Del mas del Camaró, surt un camí a ponent. El primer trencall a l'esquerra. A 800m al peu del camí.

Raquel Valdenebro Manrique

Font ubicada al pendent de la muntanya, a la part alta del Torrent del Camaró. La deu d'aigua es troba protegida actualment per una construcció de maó en forma de caseta. Es tracta d'un casetó de planta quadrangular, de 1,55 m per 1,55 m, coberta amb una triple filera de maons que creen una sostre d'arcada rebaixada. A la part davantera del casetó, una porta metàl·lica protegeix protegeix la font. Un petit espai davant de la porta queda delimitat per un mur de maó que forma un angle recte. Per accedir a aquest espai davanter i a la porta metàl·lica cal baixar dos graons fets amb maó.

Antiga font del terme de La Torre, vinculada segurament a la històrica casa veïna del Mas del Camaró. Aquestes darreres dècades la font ha estat protegida amb la construcció del casetó de maó. El seu cabal depen molt de la estacionalitat.