Font de Santa Teresa
Marganell

Parc Natural de Montserrat
    Després de Cal Quintí, seguir el primer camí a l'esquerra

Regular
    La cara de la santa i del crist de la ceràmica han estat malmesos a conseqüència d'actes vandàlics. La font, però, es troba en bon estat.
    Art. 46 del Pla Especial de Parc Natural de Montse
    M.Lloret - KuanUm

A prop de la masia de Cal Quintí trobem l'anomenada Font de Santa Teresa. Està construïda contra una paret de formigó, que es recolza en un marge natural. A la part frontal està coberta amb una placa ceràmica pintada, on hi trobem representada a Santa Teresa, vestida amb l'hàbit carmelita. Es presenta dreta davant d'un escriptori, on hi ha un Crist crucificat. Com a atributs relacionats amb la santa hi veiem un llibre i un colom. L'escena està emmarcada amb un relleu de fulles d'acant, i a la part inferior hi posa "Fuente de Santa Teresa". Sota la ceràmica hi ha el galet metàl·lic. L'aigua cau sobre un dipòsit circular de formigó. La zona de la font s'ha habilitat amb bancs i una taula.