Font de Sant Fèlix
Sant Julià de Vilatorta

Proximitats del Parc de les Set Fonts
    S'hi pot arribar pel carrer de la Font o per l'avinguda de Sant Jordi.

El mosaic ceràmic es troba malmès.
    Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
    Virgínia Cepero González

La font de Sant Fèlix es troba a les proximitats del Parc de les Set Fonts. L'aigua raja per un broc metàl·lic, situat al mur d'una petita construcció de planta rectangular, de paredat comú, i amb la coberta a dues vessants. Probablement correspon a la boca de la mina d'aigua que alimenta la font.
    Sobre el broc hi ha un mosaic ceràmic amb la imatge de Sant Fèlix, el nom de la font i l'any en que va ser restaurada, actualment il·legible.
    La font es troba dins d'una estructura de planta de rectangular, per sota del nivell del pla, a la que s'hi accedeix a través d'una escalinata amb graons de pedra.

Fou restaurada per Josep Constançó l'any 1988.

H. M. TALLER D'ARQUITECTURA I CONSTRUCCIÓ S. L (2010). Catàleg de béns d'interès històric arquitectònic i paisatgístic. POUM. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Sant Julià de Vilatorta.