Font de l'Óssol
Granera

Torrent de la Riera
    Al marge de migdia del camí del Salamó, entre el trencall de l'Óssol i de Tantinyà

Completament coberta de vegetació.
    Adriana Geladó Prat

Font aïllada situada al marge de migdia del camí que va de la Riera al Salamó, uns metres més endavant del trencall que porta a la masia de l'Óssol, tocant al paviment del camí. Actualment, el seu accés és pràcticament impossible donada la gran quantitat de vegetació que hi ha a la zona. Consta, simplement, d'una portella rectangular metàl·lica que protegeix la boca de mina que originava la font, tancada al seu interior.

La font està tocant els límits de l'Espai d'Interès Natural de Gallifa. Segons sembla comptava amb una pica on la gent hi anava a omplir els càntirs. Actualment, la deu està tancada dins de la portella.

GARCIA-PEY, Enric (2004). Granera. Recull toponomàstic. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Institut Cartogràfic de Catalunya, p. 59.