Font de la Teula
Pallejà

A uns 450 m al nord-oest del cementiri nou.

Font 1023 de l'index de fonts catalogades - ENCOS
    Estructural
    Ainhoa Pancorbo Picó

Font que havia brollat d'un marge que té forma semicircular, construït al peu d'un roure, a la part baixa del qual s'hi ubica la sortida de l'aigua a través d'un broc de ferro.

L'aigua cau en un bassal rectangular arran del terra. Es troba en una àrea habilitada per al descans, en una esplanada molt propera a una barraca de vinya, amb un banc a la seva dreta construït també amb pedra. Es troba indicada tant per un rètol, fet amb fusta ubicat, a la part superior de la font, com per un altre rètol metàl·lic ubicat per l'Ajuntament a mà esquerra.

A la part frontal s'hi observa un rejuntat del marge amb abundant ciment sobre el qual es llegeix, incisa, la data de 1994. En visitar-la, no brollava aigua.