Font de la Riera
Torrelavit

Horts del Mussons
    200 m al sud del Molí de Can Roda, pel camí dels Horts del Mussons

Aquesta font està òptimament condicionada.
    Oriol Vilanova

Font situada en una paret argilosa natural al marge d'un camí al marge del Riu de Bitlles, al sector del molí de Can Roda i els Horts del Mussons, en un indret dominat per la vegetació de ribera. El punt on hi ha la surgència d'aigua presenta un rebaix en la paret d'argila en un esglaonat a dos nivells. Dues parets paral·leles suporten la terra de les dues bandes de la terrassa, estan aixecades en pedra i presenten parament de pedra antiga. El broc de la font, que és una aixeta moderna, es situa al nivell inferior de l'esglaonat, amb una alçada de 87 cm x 1,20 m d'amplada, i a sota, a nivell de terra, hi ha el dipòsit per a l'aigua caient, que amida 40 x 80 cm. El nivell superior té una alçada de 55 cm, 1,20 m d'amplada i una profunditat de 65 cm. Sobre l'aixeta hi ha una inscripció amb la data "199?"

La font raja, i l'aigua és neta.

CÓRDOBA I MARTÍNEZ, Manel (1999): "Les fonts del Penedès i els seus voltants". 2a part. Edita: El Cargol publicacions, S.L. p. 49.