Font de la Rasa de Cal Poch
Orpí

Mas d'en Bosch
    Es troba situada en un camp situat sota Mas d'en Bosch.

Dolent
    Tot i que l'estructura de la font es conserva, l'accés és difícil per la gran quantitat de vegetació que hi ha.
    08151A006000090000JP
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU SCP

En l'extrem sud d'un camp situat sota el Mas d'en Bosch, hi trobem aquesta petita font, amagada pràcticament entre la vegetació. Es troba inserida en un marge i coberta de vegetació. Tot i això s'observa una estructura feta amb carreus irregulars de pedra i una petita canalera per on desguassa l'aigua. Actualment encara hi brolla l'aigua.
    Aquesta font era utilitzada principalment per al consum humà, però també per regar els horts que antigament hi havia en aquesta zona a finals del segle XIX i fins a mitjans del segle XX.