Font de la Plaça de l'Església
Caldes de Montbui

Plaça de l'Església, s/n

Ajuntament de Caldes de Montbui (Pl. de la Font del Lleó, 11)
    Laura Bosch Martínez

Font d'aigua calenta que raja a una temperatura de 65 ºC, per un broll de coure que sobresurt del mur. La font està contruïda amb totxana i ciment i recoberta per lloses de pedra rectangular, formant una base trocoïdal, amb una llosa plana que fa de coberta. És precisament a la part frontal de la llosa que dóna per damunt del broll d'aigua on es pot llegir la data de construcció de la font "1959". Per sota de la llosa, gravada en una de les pedres de recobriment de l'estructura constructiva es pot llegir la temperatura de l'aigua "65 º C". Davant d'aquesta columna trocoïdal, hi ha, adossada a la paret un basament format per una pica rodona, tallada dins d'un bloc de pedra circular. A banda i banda de la font hi ha dues jardineres en forma de cilindre.