Font de la Mare de Déu de Montserrat
Vilassar de Dalt

Riera Salvet, s/n
    En un carreró perpendicular a la Riera Salvet per sota el carrer Mare de Déu de Montserrat

Ajuntament de Vilassar de Dalt (Pl. de la Vila, 1 - 08339)
    Jordi Montlló Bolart

Font urbana ubicada en una paret que delimita un carreró sense sortida en forma de plafó en relleu. S'hi representa un relleu que vol simular la geologia de la muntanya de Montserrat. Al costat dret d'aquest rocam hi ha la font pròpiament dita com si sorgís d'aquest roquissar, amb una pica en forma de quart de circumferència amb sòcol de petits carreus granítics. El brollador de polsador i de llautó està emmarcat per un arc de carreus que queda tallat pel mateix roquissar. Al damunt, hi ha un plafó de rajola on es representa la Moreneta i cantors de l'escolania., amb la muntanya de Montserrat per fons. Tot ell envoltat per una sanefa floral de les mateixes rajoles.

Es va fer en el mateix moment que els tres blocs de pisos d'aquesta zona, que eren de protecció oficial. De fet, la font no està en un carrer pròpiament dit, sinó en el que seria la part del darrers de dos d'aquests blocs de pisos.