Font de la Fontana
Arenys de Munt

Serra dels Termes
    Pujar pel 3r bosc de Can Bellsolell.

Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Montlló Bolart

Font de vessant que brolla d'una pedrera amb un petit safareig de planta rectangular recolzat al marge i a sota del camí. La font està al darrera del safareig dins d'un fondal amb un entorn de pollancres i eucaliptus.

Segons la tradició oral es va fer explosionar una barrinada a la pedrera per treure'n més profit.
    El 7 de març de l'any 2004 s'inaugurava el paratge recuperat per l'entitat "Fot-li castanya" amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, l'Ajuntament de Canet i Sàlvia Associació de dones.

EGAM, S.L (1998). Inventari d'elements d'interès del municipi d'Arenys de Munt: fonts i elements naturals. Inèdit.
    FONFRIA, C; OLLER, M. I RODRÍGUEZ, J.L. (1992). Les fonts naturals d'Arenys de Munt. Col·lecció La boia negra núm. 6. Col·lectiu pel Museu Arxiu d'Arenys de Munt, pàg. 39.