Font de la Cuitora
La Llacuna

Camí de la Font de la Cuitora

Ajuntament de La Llacuna
    Juan Garcia Targa

Estructura de murs, taules i altres elements al voltant de la font. Mur semicircular amb accés per esglaons i gravat amb la data 1993. El mur de la font pròpiament dita presenta una finestra cega de la que surt el broc d'aigua

Segons la tradició local, es una font de gran antiguitat. L'any 1986 s'inicia la font moderna i a finals dels setanta del segle XX s'amplià la zona de l'entorn per generar un espai que es far servir pels aplecs anuals per la Festa Major

Valls i Prat, Marcel·lí. 1984. Cronologia històrica de la Llacuna; Llenas i Costa, Ramon. 1980. Apunts històrics de La Llacuna. Vilanova i la Geltrú; Diputació de Barcelona Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya: l'Anoia. Generalitat de Catalunya