Font de can Tintorer
El Papiol

Va ser totalment restaurada i reformada.
    BPU. G03-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Agència Catalana de l'Aigua, Carrer de Provença, 204, 08036 Barcelona
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Eixida d'aigua de xarxa hidràulica d'abastiment del municipi, que es localitza a la cantonada de l'Avinguda de la Generalitat amb la plaça Gaudí i el carrer Major.
    Consta d'una pica de pedra a la qual s'aboca ll'aigua que raja d'una aixeta de bronze. Al seu costat te un indicador amb el nom i la data del moment en que es va instal·lar la primera font.
    L'aigua que surt actualment és de la xarxa d'aigües potables del municipi. Un plataner de bon port, li genera una zona ombrívola a la font.

És un element que forma part de l'imaginari del poble i presenta un important valor simbòlic.
    Figura dins el Catàleg de Patrimoni Arquitrectònic, però s'ha remodelat i no s'ha col·locat la placa senyalitzadora original, la qual, molt probablement s'hagi perdut.

La font original la van manar construir els propietaris de la masia de Can Tintorer.
    Era lloc de trobada i, amb motiu de la festivitat del Corpus, al seu costat s'hi feia un altar (Faura Arís, 1996).
    La primera font tenia una petita construcció que l'arrreceraba.