Font de can Mateu
Santa Margarida de Montbui

La Mallola (Can Mateu 08710 Santa Margarida de Montbui)
    Crta. C-241-c. km. 1,3, davant de Cal Mateu, a l'altre costat de la carretera.

Raquel Valdenebro Manrique

Situada sota la masia de Cal Mateu a l'altra banda de la carretera. La font compta amb una estructura soterrada protegida per un mur de ciment pintat en color blanc amb una obertura central protegida per una porta metàl·lica. Darrera el mur s'ubica una petita cisterna que acumula l'aigua de la font. La porta es troba encarada a llevant. A continuació del mur de tancament, aprofitant el pendent del terreny s'aixeca un banc també fet en ciment, que crea una petita explanada davant de la porta d'accés a la font.