Font de Can Lloveras
Arenys de Munt

Serra Guinart - Rial de Bellsolell

Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Montlló Bolart

Aigua que prové del vessant de la Serra de Guinart. No està provista de pica, té un galet d'alumini protegit per un casetó d'obra del qual s'ha perdut la portella.
    L'aigua va a parar a un dipòsit rodó des d'on es distribueix per regar els camps del voltant. Entre el raig d'aigua i aquest dipòsit rodó hi ha les restes d'un dipòsit més antic, de planta irregular, actualment en desús.

Entorn de canyissar, esbarzers i camps de conreu.

Tenia fama de tenir una de les millors aigües del municipi i era molt freqüentada. El desgast que patia per aquesta freqüentació motivà la "restauració" del casetó de maons.

EGAM, S.L (1998). Inventari d'elements d'interès del municipi d'Arenys de Munt: fonts i elements naturals. Inèdit.