Font de Can Lleonart
El Pont de Vilomara i Rocafort

Can Lleonart

Dolent
    La font no raja. Es desconeix si és per motiu temporal degut a la sequera de l'estiu, o és que la deu d'aigua s'ha assecat. En tot cas, no fa pas massa temps que la font ha estat arranjada i netejada de bardisses i una heura que la cobria totalment.
    08181A009000120000OO
    Jordi Montlló Bolart i Laura Bosch

Font excavada en un marge a l'ombra d'una figuera, molt a prop de la bassa de la casa. Està construïda amb pedra tosca o travertí, collada amb ciment. Fa un metre d'alçada per 0,70 cm d'amplada. Per protegir-la de la terra que va caient del marge, se li ha col·locat una totxana amb un arrebossat de ciment al damunt. A tot just un pam de terra, hi ha una pedra arrodonida amb un forat circular de 2,5 cm de diàmetre, sense broc per on surt l'aigua.