Font de cal Llogari
Sant Llorenç Savall

Sota les ruïnes de cal Llogari, des de la carretera de Monistrol o pel camí del riu des del poble.
    Vallcàrcara

La construcció està en bon estat, però envoltada d'esbarzers i afectada pel vandalisme.
    Laura de Castellet i Ramon

La font està protegida per una construcció de dues parets, una columna i una teulada a quatre vessants damunt d'un embigat de cabiró. A l'interior hi ha un pedrís a tall de seient. Damunt la surgència un cartell, actualment mig esborrat, recorda com la font es va salvar de ben poc de l'incendi de l'any 2003. Sota la font hi ha una bassa, i una segona uns metres més avall, que alimentaven un vessant ple d'hortes; quan antigament es feien servir per al regadiu hi havia qui hi anava a banyar-s'hi.

Tot i que l'entorn sempre ha estat agençat, l'actual teulada i les basses daten dels anys 50. L'arranjament en forma d'edifici deu datar del segle XIX. Tot i que l'indret era molt pintoresc i gaudia de molta popularitat, d'ençà dels incendis ha quedat malmès i és menys visitat.