Font de Ca l'Eloi
Arenys de Munt

Ca l'Eloi.
    Al costat de l'Hostal del Sol.

Reformada l'any 1953.
    Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Montlló Bolart

Bassa de planta rectangular que recull l'aigua de mina i s'utilitza per regar els camps de l'entorn. Les parets laterals són més altes i segueixen el desnivell, el coronament és en pendent. Al darrera hi ha una barraca amb coberta plana. A l'interior hi ha una canalització amb coberta de mig punt que forma part de la mina.
    Hi ha la datació de l'any 1953 a la paret posterior.

A la bibliografia sobre fonts hi ha una petita confusió quan es parla d'aquesta font, ja que la propietat del Sr. Eloi Torrent. Es tracta d'una bassa que recull l'aigua d'una mina i la descripció que fa l'estudi de fonts es tracta d'una altra propietat.