Fons històric Dr. Costa i de Guilleuma Corbera de Llobregat

Baix Llobregat
C/ Pau, 4
Ajuntament

Coordenades:

41.41623
1.92788
410402
4585519
08072-173
Patrimoni documental
Fons documental
Contemporani
XX
Regular
Cal fer un inventari exhaustiu i, en cas de ser possible, sol·licitar còpia digitalitzada dels documents originals als arxius corresponents.
Inexistent
Restringit
Científic
Pública
Ajuntament de Corbera de Llobregat. C/ La Pau, 5. Corbera de Llobregat
Helena Garcia Navarro

El fons inclou bàsicament transcripcions de documents, fotografies, plànols, publicacions (programes de festes, butlletins, etc), i algun document original.

El Dr. Josep M. Simon i de Guilleuma va dedicar una bona part del seu temps lliure a revisar els fons de diversos arxius (entre ells, el de la Corona d'Aragó) cercant documentació sobre Corbera de Llobregat, els seus senyors feudals, etc). Va estudiar i transcriure tot allò que trobava i, a la seva mort, ho deixà al seu nebot, Joan Costa i Simon, que ho va classificar i cedir a l'Ajuntament de la vila. Josep M. Riera i Bagué va estudiar la informació que conté l'arxiu, que va servir de base per a la seva publicació "Documents de la història de Corbera de Llobregat".

RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1987). Documents de la història de Corbera de Llobregat. Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat