Fons fotogràfic municipal
Abrera

Plaça Constitució, 1- 08630 Abrera.
    A l'actual Ajuntament

Fons d'imatges
    XIX-XXI
    Bo
    L'estat de conservació general és bo. Els materials estan conservats en capses de conservació permanent, en àlbums i/o sobres de paper.
    Legal i física
    LLEI 10/2001, de 13 de juliol, d'arxius i gestió de documents.
    Ajuntament d'Abrera. Pl. Constitució, 1. Abrera
    -ArqueoCat SL- Natàlia Salazar
    Josep Anton Pérez Arriaga (Tríade Serveis Culturals)

Conjunt de més de 4841 fotografies de diversa procedència, 3991 en suport de positius i 815 en negatius. La cronologia del fons abasta des de l’any 1889 a 2008. El volum és de ,  Està organitzat segons temàtica i respectant l'ordre originari d’ingrés (cultura i festes, societat, urbanisme, actes protocolaris, educació, etc). Són fotografies que s’han anat agregant a la col·lecció amb el pas del temps.  procedents de particulars. Part d’aquests materials són reproduccions d’originals cedits pels veïns d’Abrera (bàsicament es tracta de retrats familiars, imatges del poble, dels camps de vinya, festes religioses, etc). Les imatges estan digitalitzades.

Es desconeixen la procedència i el sistema d’organització original, perquè no es disposa de documentació administrativa que acrediti el seu ingrés.

L’any 2016 es va fer una primera descripció a nivell d’unitat documental simple, amb un Pla d'Ocupació Local. Les fotografies es van digitalitzar l'any 2017.