Fons fotogràfic Domènech Espinal
Sant Fruitós de Bages

Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Crta.de Vic 35-37 (08272 Sant Fruitós de Bages)

Fons d'imatges
    Domènec Espinal
    Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Crta. De Vic, 35-37 (08272 Sant Fruitós de Bages)

Aquest fons documental es troba actualment dipositat a l'Arxiu Administratiu de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Es tracta d'una capsa que inclou un seguit de negatius i una capseta amb quatre plaques de vidre. Cronològicament pertany a la dècada dels anys 1950-1960. Actualment no es troba ni inventariat ni classificat, per tant no es pot realitzar una descripció detallada del contingut dels negatius. De forma general es pot afirmar que es tracta de vistes del poble. Festivitats de Setmana Santa, Pasqua, Rams, Festes Majors, Caramelles, Festes de l'Arròs, etc.

Caldria la realització d'un inventari i classificació que permetés conèixer el contingut d'aquest fons gràfic.

Aquest fons es troba format per la col·lecció particular de fotografies efectuades pel Sr. Domènec Espinal entre els anys 1950-1960. Fou donat a l'Ajuntament de Sant Fruitós pels actuals propietaris de la casa del Senyor Espinal l'any 2003.