Fons d'imatges de Dosrius al Centre Excursionista de Catalunya
Dosrius

Centre Excursionista de Catalunya - Carrer del Paradís, 10 - Barcelona
    Darrera de la catedral de Barcelona, districte de Ciutat Vella

Fons d'imatges
    Centre Excursionista de Catalunya
    Adriana Geladó Prat

Fons d'imatges relacionades amb la població de Dosrius i que es troba ubicat a la seu del Centre Excursionista de Catalunya (CEC). Està format per una norantena de fotografies datades entre finals del segle XIX i finals del segle XX (entre els anys 1890 i 1980 aproximadament), tot i que majoritàriament es documenten dins de la primera meitat del segle XX. Estan atribuïdes a diversos autors i catalogades dins de l'Arxiu Fotogràfic del CEC: Col·leccions fotogràfiques, Estudi de la Masia Catalana i alguns Fons personals. Presenten imatges relacionades amb diversos aspectes de la població de Dosrius, sobretot pel que fa als edificis religiosos i les masies, i es troben en suport paper i vidre, en general en blanc i negre.

Les imatges són extretes de l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya.

Http://cec.cat/patrimoni-cultural-del-centre-excursionista-de-catalunya/arxiu-fotografic-cec/ [Consulta: 13-05-2018]