Fons de la parròquia de Sant Feliu de Monistrol de Calders a l'Arxiu Episcopal de Vic
Monistrol de Calders

Arxiu i Biblioteca Episcopal de Vic

Arxiu i Biblioteca Episcopal de Vic. Carrer Santa Maria, 1, 08500 Vic
    Sara Simon Vilardaga

El fons de la parròquia de Sant Feliu de Monistrol de Calders dipositat a l'Arxiu Episcopal de Vic no és molt extens i inclou documentació des de la segona meitat del segle XIX en endavant. Concretament compta amb Llibres sacramentals: dos llibres de Baptismes i Confirmacions (1878-1902; 1903-1935), un llibre de Casaments (1857-1878) i un llibre de Defuncions (1878-1936). En el fons també hi ha documentació escassa referent a l'administració civil del terme de Monistrol de Calders, corresponent a relacions jurades de finques rústiques i ramaderia (ca. 1880?).

En altres fons de l'Arxiu Episcopal es pot localitzar informació sobre Monistrol de Calders, encara que no forma part específicament del fons del municipi; bàsicament la sèrie de visites pastorals que inclouen les visites a la parròquia de Sant Feliu de Monistrol de Caldes des de 1331 a 1857.