Fons de Cabana prehistòric Vinyes del Margarit
Bigues i Riells del Fai

Destruït
    Josep Cruells Castellet

Probable fons de cabana prehistòric que es va excavar l'any 1971.

El Museu de Can Xifreda de Sant Feliu de Codines conserva materials arqueològics d'aquest jaciment.

El jaciment fou localitzat pel senyor Joan Palou i Costa, i les corresponents excavacions de salvament foren dutes a terme per Martí Garriga i Joan Grau, amb la col·laboració de Domènec Codina, Pere Font, Emili Ramón i Francesc Sagalés. La responsabilitat científica de la tasca va correspondre al Grup d'Estudis del Museu Arqueològic Municipal de Sant Feliu de Codines, actualment Museu de Can Xifreda, on es troben dipositats els materials.

GARRIGA, M; GRAU, J; PETIT, A; ROVIRA, JORDI. Nous jaciments neolítics en l'àrea de Bigues-Riells del Fai (Vallès Oriental), a Informació Arqueològica, nº31, setembre-desembre, 1979, pàgs. 193-199.