Flora Geomètrica. Tòtem Eòlic
Calaf

Es troba a la Plaça de la Sort, a l'est del nucli de Calaf.

Anna Cayuela i Gonzàlez
    Ajuntament de Calaf
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU Patrimoni i Turisme

Escultura d'acer que emfatitza l'aspecte geomètric de la forma i la seva relació amb l'espai, destacant pels seus colors vius. Significa el retrobament de l'equilibri entre la cultura i la natura, entre la força natural i la tècnica. Mòbil que genera diferents efectes aerodinàmics .

Escultura finalista a la 1a Trobada Internacional d'Escultors (Calaf, 1993). La Trobada Internacional d'Escultors fou una trobada d'escultors que es va celebrar a Calaf entre els anys 1993 i 1996. De totes les escultures presentades a concurs, un jurat seleccionava les guanyadores, les quals s'inserien en la ciutat i passaven a formar part del teixit urbà de la vila. Durant el mes de juliol, escultors originaris de diversos països d'arreu d'Europa i del món instal·laven els seus tallers a la vila i desenvolupaven la seva obra. Les Trobades d'Escultors dotaren Calaf d'una nova imatge urbanística, ompliren d'art contemporani diversos indrets, augmentaren el patrimoni cultural del poble i, a la vegada, s'integraren d'una manera estudiada en l'urbanisme.

Trobada internacional d'escultors : 1993-1996 (1999). Calaf : Ajuntament de Calaf, p. 36-37.