Fita de l'Aubareda
Santa Maria de Miralles

Extrem N. del terme. La Coma.
    A la partió amb S. Martí de Tous, prop del Mas de l'Aubareda, després de creuar la riera de La Fou

Ajuntament de Santa Maria de Miralles
    F. Xavier Menéndez

Fita monolítica de pedra sorrenca en forma de prisma rectangular coronada amb semicercle. . Té gravades les inscripcions T i M a les cares corresponents als municipis de Sant Martí de Tous i de Santa Maria de Miralles, respectivament. (T de Tous; M de Miralles). Es situa a la partida de l'Aubereda, al punt d'intersecció entre l'eix del camí de Santa Maria de Miralles a
    Tous i el marge sud del torrent de l'Aubereda.

Es situa a la partió entre els termes municipals de Santa Maria de Miralles i Sant Martí deTous. Es la fita 2 de la delimitació arbitrada per la Generalitat i publicada al DOGC (RESOLUCIÓ GRI/3135/2015, de 22 de desembre, per la qual es dóna publicitat a la delimitació entre els termes municipals de Sant Martí de Tous i de Santa Maria de Miralles. DOGC Núm. 7055 - 9.2.2016).
    Fotos: Pere Tardà/Núria Cabañas (Mapa del Patrimoni Cultural de Sant Martí de Tous. 2017)

Núria Cabañas. Mapa del Patrimoni Cultural de Sant Martí de Tous. Diputació de Barcelona / Ajuntament de Sant Martí de Tous. 2017