Fira del Caçador
Taradell

XX-XXI
    Fa uns anys que no es celebra.
    Sense accés
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

La fira del Caçador es celebrava cada any el darrer cap de setmana de juliol. El dissabte hi havia tres competicions de gossos, situades a les bagues de Gasala i als plans de Mont-rodon. El diumenge es celebrava una fira situada al bosc del Pujoló, al Pavelló i a Can Costa i Font. Entre les activitats que s'hi organitzaven hi havia exposicions i exhibició de gossos, d'estris de caça, mostres de falconeria, gastronomia, taxidèrmia, etc.

La organitza la Societat de Caçadors de Taradell. Les fotografies són de Miquel Vilardell i han estat cedides per l'Arxiu Fotogràfic de Taradell.

És la fira més antiga d'aquest àmbit que es celebra a l'estat espanyol. L'any 2014 es va celebrar la 35 i última edició.

Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny.