Finestres i arcs del carrer de les Joies
Moià

XV-XVIII
    Si, IPA s/n
    Estructural
    Cristina Casinos

Són diverses finestres i balcons amb arcs amb decoració gòtica tardana-renaixentista que donen al carrer històric de les Joies. Algunes de les finestres han estat modificades i fetes balcó, d'altres tenen alguna reintegració amb ciment modern. La finestra del núm. 19 avui modificada i convertida en balcó té, a la llinda d'estil gòtic tardà, dos ulls amb motllura que formen un arc apuntat dins del qual s'hi ha treballat el lòbul.
    La finestra núm. 25 té l'ampit de pedra i les dovelles laterals estan treballades formant una columna prima amb capitell que sosté una llinda també de pedra però de talla més recent.
    Totes continuen funcionant com a decoració arquitectònica.

Segueix llistat propietàris: Tantiñà Casas, José-c. Joies, 27 / Monsech Daví, Marciana-c.Joies,25 / Rovira Molas, Miguel-c.Joies,19

Serra i Coma, R (1991); Servei del Patrimoni Arquitectònic. Barcelona.