Cal Fàbregas
Moià

Casc Urbà - c. Joies, 29
    C. Joies

XIV
    Cristina Casinos

Edifici de tres plantes amb portal d'accés adovellat i rectangular. Al costat del portal hi ha una finestra petita, adovellada i enreixada que té un acabat gòtic. Al primer pis hi ha dos balcons i una finestra, aquesta mateixa estructura es repeteix al pis superior. Totes les obertures són adovellades. Destaca un balcó del primer pis amb arc conopial de tipologia gòtica tardana. La coberta és de teula àrab.
    Una restauració moderna va donar a conèixer l'arc gòtic tardà que era tapat per reble i arrebossat.

L'espai on està situat l'edifici quedava emmurallat al s. XIV, essent la sortida més propera el portal de Rodors.

Serra i Coma, R (1991); Servei del Patrimoni Arquitectònic. Generalitat de Catalunya. Barcelona.