Finestres de Can Pineda
Cabrera de Mar

Carrer de Sant Joan, núm. 37

XIV-XVII
    POUM-24 i 58. BCIL parcial
    Marc Guàrdia i Llorens

Casa rústica, que destaca per la presència d'un parell de finestres gòtiques, cap de les quals són originals de la casa, sinó que provenen de l'enderroc d'una masia de fora del terme. En primer terme la casa compta amb un finestral gòtic polilobulat, amb 7 arcs, que destaca per la decoració de les impostes, a base d'elements florals. L'ampit també està decorat amb una motllura. La segona finestra és gòtica d'arc conopial, amb arabescos, també amb decoració a les impostes on trobem roses i motius heràldics.

Els elements més ressenyables de la casa no es troben en el seu emplaçament original, sinó que provenen d'un enderroc d'una masia barcelonina, a la zona del Carrer Guipúscoa (Rovira 2006).