Finestrals de Ca l'Isern
Vilassar de Dalt

Passatge de la Plaça, 1

XV-XVII
    BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Estructural
    Jordi Montlló Bolart

Conjunt de dos finestrals i una portala de pedra treballada, amb inscripcions corresponents a l'antic mas Isern i que s'han restituït dins l'edificació actual.
    El finestral més destacat és el que forma part d'un balcó d'arc conopial lobulat. A la façana de migdia, hi ha un finestral de llinda recta, de pedra igual que l'ampit i els brancals amb la inscripció "IHS-A-MARIA" i "T-ISER-1570". Sota mateix de la finestra hi ha el portal de llinda recta amb la data gravada de 1684.

Pertanyien a l'antic mas dels Feliu de la Penya-Isern, que en part fou enderrocat l'any 1927 per eixamplar el carrer. Aquest mas disposava d'una torre de defensa que també es va enderrocar.