Finestral de Can Vador
Montseny

Can Vador

XVI
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Finestral del segle XVI situat sobre el portal de la masia de Can Vador. És d'arc pla de pedra carejada i l'intradós i l'ampit motllurats. La llinda està decorada amb relleus on s'hi representa la Mare de Déu amb l'infant al centre i diverses rodes de la vida. Als bancals també s'hi troben gravades dues rodes de la vida, com també dos animals que es podrien identificar com a llops. A l'intradós hi ha dues màscares amb un rostre femení en un costat i un de masculí a l'altre. Finalment, tot i que força erosionat, trobem una figura en relleu a l'ampit.