Estructures de pedra seca prop de la font del Forn
Rajadell

El Forn de Santa Llúcia.
    A la pista entre el Pont del Ferrer (Molins) i la Font del Forn, paral·lel a la riera de Rajadell.

El bassa del pou està enrunada. Els horts estan ben conservats
    OPC 2017-2021 F. Xavier Menéndez

Conjunt d'estructures de pedra seca , Hi ha dues plataformes per a horts, aixecades amb marges de pedra seca, i amb escales de pedra. Uns metres abans, venint de Els Molins, hi ha un pou, cobert, amb porta (actiualment tancada), amb una pertita bassa adossada. Uns metres després, sota la Font del Forn, a la dreta del cami que hi puja, hi ha una estructura de pedra seca. Coberta amb volta, encastada al terreny, i amb porta.

Aquestes tres estructures es troben a la pista que mena des del pont del Ferrer a la font del Forn (fitxa 174), des dels Molins (Camí dels Molins), per sota del Mas El Forn (fitxa 66) i de la carretera, i també per sota de la riera de Rajadell (el camí es paral·lel a la riera, pel costat sud). Es una mostra representativa de construccions en pedra seca que sovintegen a Rajadell.