Esgrafiat de façana, carrer Serafí Julià, 32
Sant Esteve Sesrovires

Carrer de Serafí Julià, núm. 32.

XXI
    Estucs Campreciós
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

La casa situada al carrer de Serafí Julià núm. 32 és coneguda com a Cal Ferrer, ja que hi varen viure set generacions de ferrers de la mateixa família. A partir de la planta primera, la façana de la casa disposa d'un esgrafiat que li confereix una peculiar singularitat. L'esgrafiat ocupa la part central de la façana entre ambdos balcons principals. L'esgrafiat té com a lema l'ofici del propietari de la casa: un ferrer treballant a l'obrador. La imatge de l'esgrafiat és de color blanc amb el fons de color vermellós igual que la resta del revestiment d'aquesta part de la façana. A la part inferior de la façana hi apareix la inscripció "Estucs Camprecios de St. Just Desvern. 2007".

Estucs Campreciós és una empresa d'origen familiar afincada a Catalunya. Des dels seus origens ha cultivat l'ofici de l'estuc durant generacions successives. Fundada el 1887 per Anselm Pujades, ha mantingut la seva coherència artesana, traslladant els secrets de l'ofici de pares a fills, fins els nostres dies.