Església parroquial de Sant Pere
Bigues i Riells del Fai

Parròquia Sant Pere de Bigues. Camí Sagrament / Carrer Padró

Bisbat de Terrassa. C. Vinyals, 49 - 08221 Terrassa (Barcelona)
    Jordi Montlló Bolart / Josep Cruells Castellet
    Ana Requejo Alonso

Segons la descripció de la CC.AA es podia veure empotrat a la paret de l'església que mira a la placeta de l'entrada fragments de paviment romà. Darrera de l'església es podien trobar restes de tegulae i en diverses ocasions es van localitzar enterraments de tegula. A l'interior de l'església hi ha dues sitges excavades al sauló que es connecten entre elles.

En el moment de realitzar l'Inventari de Patrimoni no es s'observen aquests elements empotrats a la façana.

Documentat per J. Estrada el 8 de desembre de l'any 1946.

GILI, S.; TENAS, M. i VILA, L. (1992). Carta Arqueològica Bigues i Riells. Inventari i Documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Inèdit. ESTRADA GARRIGA, José (1955). Síntesis arqueológica de Granollers y sus alrededores. Granollers ESTRADA, José i VILLARONGA, Leandro (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)". I.P.A. Monografías XXVIII, Barcelona.