Escut heràldic de Can Bellsolell
Arenys de Munt

Pujant per la carretera de Sant Celoni (C-61), passat el Rial de Bellsolell a la dreta.

National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN, Decret 571/63 del Ministerio d'Educación.
    Jordi Montlló Bolart

Escut d'armes esculpit damunt pedra d'un sol bloc. Forma d' espanyol d'influència gala.Escut de camper quarterat amb "bordura" a la boca. El primer quart representa un quadrat partit amb un arbre en el costat dret i dos en el costat esquerre. En el segon quart hi ha un lleó a la part superior i franges horitzontal a modus de faixa a la part inferior. En el tercer quart hi ha representat una torre amb un far al damunt. En el darrer quart es representa una torre amb obelisc al damunt.

Les primeres notícies daten del segle X. Els Bellsolell foren familiars del Sant Ofici i conserven títols de noblesa de Carles III i posteriors. Antigament, la seva propietat arribava a la platja. És molt important l'armari-arxiu de la casa, amb un molt bon fons d'arxiu. Es conserven les memòries de Francesc Bellsolell de la Torre i Padró, que regentà la casa a la primera meitat del segle XVIII. La capella, en temps de la guerra de 1871, es va convertir en la capella del poble, ja que la parroquial era usada com a caserna militar.

BONET GARÍ, Lluís (1983) Les masies del Maresme. Centre Excursionista de Catalunya, Editorial Montblanc. Barcelona. VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Bellsolell (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.