Can Soler de Pagès
Arenys de Munt

Barri d'Orient, s/n
    Damunt barri Sant Carles, pujant el Rial de Pasqual, abans d'arribar al barri de Can Pau Bernadó.

Si: IPA núm. 8301
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular, consta de planta baixa i pis. Coberta de teules a dues vessants i el carener perpendicular a la façana. Porta d'entrada de llinda recta i dovelles dentades treballada en pedra. Al damunt balconada amb balustrada de fusta. Cos annex de planta baixa i pis amb galeria d'arc de mig punt en la planta pis.
    A sota hi ha el safareig, amb un galet zoomorf de lleó molt deteriorat. El conjunt de la font ha quedat retocat per una arcada que la cobreix. Destaca un seient amb pintures amb escenes cinegètiques.

VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Soler de Pagès (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.