Escut d'armes de Torre Forés
Santa Coloma de Cervelló

Camí de Can Salgado, s/n
    A l'accés de la finca per la banda nord-oest, a tocar de la porta d'entrada

Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

A l'accés de la finca per la banda nord-oest, a tocar de la porta d'entrada, hi ha un escut de pedra on es llegeix "Armas de López de Zamora" amb les quatre barres de l'escut d'Aragó i un lleó al damunt, llinatge originari de la vila de Bierge (Aragó) del qual es desconeix la relació amb els propietaris de la finca.
    Sembla que aquest escut es va col·locar durant les reformes l'edifici a finals segle XIX, quan es vol donar un caràcter més senyorial a la finca, i es construeix un nou cos d'entrada i una torratxa al damunt, ambdós edificis coronats per merlets.
    En aquest moment a finals del segle XIX, els propietaris eren Manuel Solà Fontrodona, i Serapio Roca Casadevall. Fins aleshores, i des de mitjans de segle XVII, la finca havia estat propietat de la família Salgado.

No està registrat com a BCIN.