Escultura de Zimbabwe I
Olivella

Ajuntament d'Olivella
    Vestíbul de l'Ajuntament d'Olivella

Josep Anton Pérez Arriaga

Escultura en pedra natural (Springstone) 72 x 32 cm, representa una dona vestida amb faldilla de volants i barrets cònic, contrasta la pedra polida negra de cara i mans amb la resta de la peça rugosa de color gris.

Aquesta peça s'emmarca en una iniciativa d'exposició realitzada l'any 2004 dedicada a l'escultura africana contemporània, concretament als mestres escultors de Zimbabwe. La organització de l'exposició va anar a càrrec de l'ajuntament de Begues, de la ONG Humana i el Centre Experimental de les arts del Parc del Garraf (Vallgrassa). Van col·laborar la Diputació de Barcelona, Geodis Teisa, l'obra social de Caixa Penedès, els Serveis Forestals Esteve i els ajuntaments d'Olesa de Bonesvalls, Gavà, Olivella i Sitges.

JORGENSEN, Sune; BLOMEFIELD, Tom (2004): "Mestres escultors de Zimbabwe i les seves obres". Ajuntament de Begues - Humana.