Escudet del carrer Sant Antoni, 1
Centelles

Commemoratiu
    BCIN. Decret 571/1963 de 14 de març
    IPAC núm. 30
    Jordi Petit Gil

Escut situat a la pedra de dalt de tot del portal rodó que presenta unes dovelles amb pedra del país i que permet l'accés a la vivenda. A l'interior de l'escut s'hi pot llegir la següent inscripció: ".IHS.BARNAT.IVYOL.1574" (Jesús Home Salvador. Bernat Giol 1574).

El carrer Sant Antoni va ser format entre els segles XVI i XVII. Els edificis van ser construïts en aquesta i el seu estat actual és degut a les diverses reformes sofertes durant els últims segles.

- SURINYACH I PLA, Miquel. (1994). Pla especial de protecció del centre històric i dels elements d'interès del terme municipal de Centelles. Centelles. - PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic. - PLADEVALL, Antoni (1981). Gran Geografia Comarcal de Catalunya. Osona. Fundació Enciclopèdia Catalana.