Era del Soler
Pujalt

Plans de Tosquella
    Passada la Font Tosquella de Més Amunt, seguir a l'esquerra

Es troba en estat ruïnós.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Era formada per una pallissa i un femer. La pallissa és de planta rectangular i tenia la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana, que actualment no conserva. En un costat s'obre amb un gran portal del qual no se'n conserva la part superior i un de petit amb llinda de fusta. A l'interior s'hi conserven els dos pilars que sostenien la coberta, amb sengles inscripcions: "CONSTRUIT 1931" i "J.S. REPARACION 1942". A la façana posterior hi ha tres finestres amb llinda de fusta. En un dels costats hi ha un petit cos en ruïnes, des d'on s'observa el femer, construït sota la pallissa. Està cobert amb volta de canó de pedra. El parament dels murs és de pedra lligada amb morter, revestits amb argamassa.