Era de Can Panedes
L'Ametlla del Vallès

Can Panedes. Polígon 4, parcel·la 42
    Situada entre l'entrada de la casa antiga i els coberts agrícoles.

Alguns cairons estan fragmentats.
    Estructural
    Virgínia Cepero González

Era de grans dimensions, situada entre l'entrada de la casa antiga i els coberts agrícoles. És pavimentada amb tova, de planta irregular que s'adossa a la façana de la casa, resseguint la seva forma. Tot i que en general està en bon estat de conservació, alguns dels cairons s'han anat fragmentant.

PUIG, J. (2007:146) Construïda durant les nits i a les estones lliures que tenien durant la postguerra. Les toves necessàries per a la seva confecció les portaven els de Can Castany -germans González- i sortiren de la bòbila de Can Ferrer-Sidró. El tracte consistí en canviar toves per mongetes.