Els Campots
El Brull

Uns 260 m a l'est de can Geperut.

XVI-XX
    Encara es troba en procés de restauració.
    Marc Cucurella Pinilla

Masia situada a la Castanya, a l'est de Sant Cristòfol. Es tracta d'una casa de planta rectangular, d'una 10 m de façana, feta de carreus irregulars de pedra i ciment. La teulada és de doble vessant, de teula, i desguassa al nord i al sud. La façana principal està orientada al sud. Aquí hi ha la porta principal, feta amb carreus i també totxana, que fa una volta de canó rebaixada. També hi ha una porta de garatge feta amb grans carreus tallats de manera regular i dues finestres al primer pis, ambdues amb llinda de fusta.

El fet d'estar en procés de restauració fa que hi convisquin materials originals i de nous.

Aquesta masia va deixar de tenir les funcions agrícoles inicials i ha passat a ser un edifici residencial.